Mag ik je meenemen? Het is oktober 2014. Ik werk zo’n 15 uur per week in een sportschool. Sportschool loopt slecht, geen fatsoenlijk contract en nul doorgroeimogelijkheden. I’m stuck …


FAST FORWARD

We spoelen even door. Februari 2015. Ik werk nog steeds in diezelfde sportschool maar ik heb een plan. En als Jasper een plan heeft, dan draait het hoofd overuren. Namen, logo’s, locaties, mogelijkheden, investeringen, kosten, klantenbestand, kleding en nog 1.703 dingen waar ik over nadacht. Positieve chaos in mijn bovenkamer. GO GO GO! 4 maart 2015, Kamer van Koophandel, GetUp! personal training & bootcamp is in business. I’m so ready for this!


DOOR, DOOR, DOOR!

1 april 2015. Bootcamp try-out met meer dan twintig deelnemers, de bal rolt en wordt alleen maar massiever! Maandenlang kneiterhard werken, succes komt niemand zomaar aanwaaien. 100% dedication to the job. Dinsdag 26 januari 2016, de dag waarop ik mijn laatste drie uren in loondienst werkte. De dag waarop ik kan zeggen ‘Hoi, ik ben Jasper. Ik ben fulltime zelfstandig ondernemer.’ De dag waarop ik mezelf een veer, misschien wel een hele pauw in mijn achterste steek van trots. Wat begon als een droom, werd binnen een jaar realiteit. Met een shitload aan goodwill, hard werken, positiviteit, inspiratie en commitment wist ik mijn droom te realiseren.


Stop wishing, it’s time to GetUp!