NEWS

Soms moet je een deur sluiten om de poorten te openen

By Jasper | In Blog, MotivationMonday, Nieuws | on januari 26, 2016

Mag ik je meenemen?

Het is oktober 2014. Ik werk zo’n 15 uur per week in een sportschool. Sportschool loopt slecht, geen contract en geen doorgroeimogelijkheden. I’m stuck…

We spoelen even door. Februari 2015. Ik werk nog steeds in diezelfde sportschool maar ik heb een plan. En als Jasper een plan heeft, dan draait het hoofd overuren. Namen, logo’s, locaties, mogelijkheden, investeringen, kosten, klantenbestand, kleding en nog 1.703 dingen waar ik over nadacht. Positieve chaos in mijn bovenkamer.

4 maart 2015. Kamer van Koophandel, GetUp! Personal Training & Bootcamp is in business. I’m so ready for this!

1 april 2015. Bootcamp Try-Out met meer dan 20 deelnemers, de bal rolt en wordt alleen maar massiever!

Maandenlang kneiterhard werken. Succes komt niet aanwaaien. 100% dedication to the job.

En toen was het dinsdag 26 januari 2016. De dag waarop ik mijn laatste 3 uren in loondienst werkte. De dag waarop ik kan zeggen ‘Hoi, ik ben Jasper. Ik ben fulltime zelfstandig ondernemer.’ De dag waarop ik mezelf een veer, misschien wel een hele pauw in mijn achterste steek van trots. Wat begon als een droom, werd binnen een jaar realiteit. Met een shitload aan goodwill, hard werken, positiviteit, inspiratie en commitment wist ik mijn droom te realiseren.

Op de hoogte blijven van de rest van mijn journey? Check GetUp! op Facebook en op de website.

Stop wishing, it’s time to GetUp!

No Comments to "Soms moet je een deur sluiten om de poorten te openen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

GetUp! | Kvk 62788574 | BTW NL066075701B01 | Weesperveste 1, Nieuwegein (postadres) | Tel. 06 - 53716224