NEWS

Jasper goes Rome *exclusief interview*

By Jasper | In Blog, MotivationMonday, Nieuws | on november 4, 2015

Jasper, wat hoor ik nou? Ga jij in april de Marathon van Rome lopen?

”Klopt helemaal, ik roep altijd heel hard tegen anderen dat trainen grenzen verleggen is en dat je altijd moeten zoeken naar limieten. Mijn ‘ROAD TO ROME’ gaat zeker een taaie challenge worden.”

Pff, dat snap ik. Denk je dat je het lichamelijk wel aankunt? Een marathon is natuurlijk vrij extreem.

”Mijn lichaam is ondanks mijn vele inspanningen nog steeds niet optimaal na jarenlang vechten tegen Chronische Vermoeidheid. En ik zal ook zeker tegenslagen en héle zware trainingslopen meemaken op weg naar Rome. Maar ik hou altijd vast aan de gedachte dat ik zo’n 4 jaar geleden niet eens 3-4 kilometer kon hardlopen zonder daar dagen van te moeten herstellen. Ik heb reeds een halve marathon gelopen en het zit in mijn aard om altijd een stapje verder te willen. En heel veel stapjes verder en ik heb er 42 kilometer opzitten, toch :)?”

Jij liever dan ik. Maar ik vind het wel heel knap van je! Ben je al begonnen met trainen?

”De inschrijving is net rond, dus de knop gaat nu volledig in Rome-modus! Ik heb natuurlijk al 3 Bootcamps per week en daarnaast loop ik en doe ik wat krachttraining. Ik begin dus zeker niet vanaf 0!”

Top man. Hou je ons op de hoogte van je ‘Road to Rome’?

”Uiteraard! Meerdere wegen leiden naar Rome, come join mine!”

Heb je tot slot nog een laatste advies voor de lezers?

”Ik wil graag afsluiten met een Japans gezegde. Fall down seven times, get up eight! Als je iets echt wilt, doe het dan!”

No Comments to "Jasper goes Rome *exclusief interview*"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

GetUp! | Kvk 62788574 | BTW NL066075701B01 | Weesperveste 1, Nieuwegein (postadres) | Tel. 06 - 53716224