NEWS

‘Di impianto di serra a maratoneta’

By Jasper | In Blog, Nieuws | on januari 9, 2016

Hoelang zal het geleden zijn? Een jaar? Mijn idiote brein (waar ik overigens zeer content mee ben) was weer eens op zoek naar een uitdaging en die vond ‘ie: Rome, april 2016, marathon. Een hele. Geen dromen, realiteit.

Heel veel positieve reacties, maar ook een lading vraagtekens. Moet jij dat nou wel doen met jouw lichaam (chronisch vermoeidheidssyndroom)? Kan jij dat wel aan? En met elk vraagteken, meer motivatie, bedankt daarvoor! Ik laat mijn dromen niet zomaar varen door ‘vermoeidheid’. Ik wil dit, dus ik kan dit. (Zeg dit maar eens een aantal keer per dag tegen jezelf, werkt, geloof mij maar!) 

Maar om de gewenste route (42.195 meter) af te leggen moet ik wel een hoop doen en laten. Ik eet supergezond, doe middagdutjes, drink bijna nooit alcohol, moet de grenzen van mijn lichaam wel degelijk respecteren en soms even een pas op de plaats maken wanneer mijn vermoeidheid korte tijd de baas speelt. Structuur en geduld, niet mijn favoriete woorden, helaas wel veel porties van nodig.

Gisteren heb ik mijn vliegticket geboekt en mijn verblijf bij Massimo vastgelegd. Massimo is acteur en regisseur en zal een rolletje spelen in de film ‘di impianto di serra a maratoneta’ oftewel ‘van kasplantje naar marathonloper’. Massimo blij, want dit wordt een blockbuster!

Misschien niet onaardig om ook even een korte trainingsupdate te delen. Trainen ging de afgelopen tijd klote, punt. Maar door het eerdergenoemde geduld en het volgen van de ook eerdergenoemde do’s en dont’s gaat het nu weer stukken beter. Kilometers maken dus, dan komt het helemaal goed! (Ook dit af en toe tegen jezelf zeggen werkt als een malle).

I can do this, want een blockbuster die de pauze niet haalt, that ain’t my kind of movie!

Rome-1

No Comments to "‘Di impianto di serra a maratoneta’"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

GetUp! | Kvk 62788574 | BTW NL066075701B01 | Weesperveste 1, Nieuwegein (postadres) | Tel. 06 - 53716224